Jorden runt på 45 minuter

Vi bjuder på musik, dans och humor med världsmusikorkestern Golbang.

Välkomna till den färgsprakande föreställningen Jorden Runt på 45 minuter. Musik, dans och glädje med Golbang.

Denna skolföreställning är en konsert där barnen blir delaktiga i musiken genom att sjunga på olika språk, lära sig danssteg och klappa med i olika rytmer.

Världsmusik handlar om möten mellan olika kulturer och Golbang handlar om möten, gemenskap, förståelse, glädje och musik.

Sångerna framförs på svenska, persiska, baluchiska, turkiska, arabiska och kurdiska. En danslärare lär barnen enklare danssteg till kurdisk ringdans medan den talangfulla Stand-up komikern Melody Farshin guidar publiken pedagogisk genom showen. Hon ser tillsammans med bandet till att aktivera barnen och presenterar olika instrument, rytmer och musikens budskap.

Plats: Er skola, vi ordnar teknik och håller i hela föreställningen. Ni behöver bara ta dit eleverna.
Målgrupp: Förskola till högstadium. Föreställningen anpassas till målgruppen. En akt för förskola/lågstadium, en för mellanstadiet samt en för högstadieelever.

Feedback: Vi har fått otroligt positiv respons från personal och barn! Föreställningen spred glädje och lusten att röra på sig till den svängiga musiken. Många barn sa också det var jätteroligt mera, de ville inte gå tillbaka till förskolan. Det fanns personal som tyckte att föreställningen var det bästa de hade varit med om på länge, att de fått en vitaminkick och många gladde sig uppriktigt över barnens lust och glädje. Anette Manoti, Skärholmens Sdf

– Tack för en fantastisk dag hos oss. Många elever och medarbetare har framfört att det var mycket bra föreställningar. Marita Hansson , Biträdande rektor, Hässelbygårdsskolan

Eleverna bekantar sig inte bara om olika rytmer, takter och toner utan får även en insikt i varandras bakgrund. Musik, dans, sång och gemenskap.

Boka med Kulanpriemien

Kontakt
Rostam Mirlashari
rostam@farhang.nu
070-496 89 62
www.farhang.nu